Amszterdam keleti részén Amir, a fiatal futár, egy jobb jövőről álmodik, de nem jut messzebbre, mint hogy rendeléseket szállítson ki a Burrito nevű, elavult mexikói étteremnek, melyet apja, Omar vezet.

Íme a Netflix legújabb alkotása, a Kriptokölyök.

Az apát, Omart Sabri Saad El-Hamus alakítja, aki Shady El-Hamus rendező apja. Amir szerepét pedig Shahine El-Hamus, a rendező testvére kapta, aki korábban a Promise of Pisa (2019) című filmben szerepel. Bátran kimondható, hogy ez a film egy valódi családi vállalkozás. A főbb szerepek mellett látható lesz még Minne Koole, Isabelle Kafando, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Leny Breederveld, Raymond Thiry, Loes Schnepper és Jonas Smulders.

A Burrito közelében a kisboltok helyét sorra veszik át a divatos kávézók, sushizó helyek és fitnesz stúdiók, Amir az étteremre vonatkozó újító ötletei azonban makacsul lepattannak apjáról. 

Amikor egy nagy ingatlanvállalat felvásárolja a mexikói étteremnek otthont adó épületegyüttest, a Burrito bérleti díja megduplázódik. Apa és a fiú egyre inkább egymás ellen fordulnak, veszélybe kerül az étterem és otthonuk fennmaradása. 

Amikor Amir találkozik egy fiatal karizmatikus kripto vállalkozóval, azt hiszi, megtalálta a megoldást minden pénzügyi problémájukra. Amir eltökélten igyekszik megmutatni értékét apjának, miközben Omar gyanakodva figyeli, ahogy fia egyre távolabb sodródik tőle.

Ha érdekel a film, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

dráma

Az apjával való vitát követően egy fiatalember áldozatul esik a kriptopénzek csábításának és egy vállalkozó merész ígéreteinek a pénzügyi szabadságról. több»