Randall Park 2023-ban megjelent KBE (Külső, belső, esély?) című filmje egyaránt elnyerte a kritikusok és a nézők szívét, most pedig az HBO Maxon is bizonyíthat.

A történet szerint Ben filmesként próbál érvényesülni, ez azonban sehogy sem akar sikerülni. Barátnője, Miko egy ázsiai-amerikai filmfesztivál munkatársaként dolgozik, és bár a kapcsolatuk úgy tűnik, teljesen rendben van, a nehézségek azután adódnak, hogy Miko egy gyakornoki program keretében New Yorkba utazik. Ben úgy érzi egyedül maradt, ugyanakkor egyre tisztábban kezd el látni azzal kapcsolatban, milyen életet is szeretne élni.

A film a Rotten Tomatoes portálon a kritikusoktól és a nézőktől is 85-85 százalékot kapott, bár a hazai közönséget már kevésbé sikerült megnyerni, hiszen a Mafabon 60 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a produkció.

A film főszerepeiben Debby Ryan, Jacob Batalon, Timothy Simons, Sonoya Mizuno, Ally Maki, Sherry Cola, Justin H. Min és Tavi Gevinson láthatók. A KBE (Külső, belső, esély?) mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Ben, egy küszködő filmes a kaliforniai Berkeley-ben él barátnőjével, Mikóval, aki egy helyi ázsiai-amerikai filmfesztiválon dolgozik. Amikor nem egy művészmozit vezet, Ben az... több»