Az On the Roam című sorozat a sztárt követi, miközben az országot járva találkozik régi nagy hőseivel a régi motorépítőtől a filmes kellékeket készítő művészekig.

Jason Momoa a saját stílusát hozza az új műsorában - és ez általában babarózsaszín.

Az HBO Max sorozatában, az 'On the Roam'-ban (amely január 18-án debütál), az Aquaman sztárja beutazva az országot találkozik azokkal a kreatív emberekkel, akiket a leginkább tisztel. Bemutatja milyen körülmények között dolgoznak, közelről ismertetve a karaktereket.

"Ez a sorozat rólam szól, és minden olyan dologról, amit szeretek csinálni. Minden olyan dolog, amit még soha az életemben nem tettem meg, de mindig is vágytam rá" - nyilatkozta Momoa a PEOPLE-nek.

A motorsport rajongó színész például Észak-Karolinába utazik, hogy történelmi motorokat építsen újjá a világ vezető szakértőivel - és egy veszélyes murva pályán versenyezzen a "Roamers" néven ismert, általa alapított csoporttal. Egy antik modellen alapuló, szokatlan, pasztell rózsaszín motorral távozik. (Van egy rózsaszín Cadillacje is.)

Egy másik epizódban, miután találkozott a legendás gitárossal, Slash-sel, ellátogat a Gibson gitárok bölcsőjébe Tennessee-ben, hogy részt vegyen néhány rendkívül ritka hangszer újraalkotásában. 

A hangulatos, filmes epizódok nem meghatározott forgatókönyvet követnek. Pontosan olyan fordulatosak, mint Momoa utazási stílusa. "Minden epizód más-más irányába fejlődik. Néhányuk terápiás üléssé válik" - osztja meg. "Ez a szépsége. Nagyon személyes és számomra nagyon leleplező."

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.