Sheridan legújabb projektjének főszereplője David Oyelowo,  aki a törvény legendás őrét, Bass Reevest alakítja.

Taylor Sheridan zászlóshajója, a Yellowstone, talán véget ér, de Sheridannek még mindig rengeteg projektje van, beleértve a Paramount+ által készített, Az igazság emberei: Bass Reeves című sorozat executive produceri szerepét, amely az ikonikus Old West törvény embere, Bass Reeves köré épül.

A premier előtti interjúban Chad Feehan, aki mind alkotói, mind showrunneri szerepet tölt be a sorozatban, beszélt a sorozatról és Sheridan Yellowstone örökségéről. Amikor arról kérdezték, hogy megpróbálja-e utánozni a rendkívül sikeres ranch drámát, Feehan a New York Postnak elmondta, hogy "Őszintén szólva nem jutott eszembe. Kizárólag az irányított, hogy a lehető legjobb történetet meséljem el, és hogy tisztelegjek Bass Reeves előtt."

Hozzátette: "Taylorral már évek óta ugyanabban a körben mozgunk. Ő ajánlott engem Davidnek [Oyelowo]. Mindkettőjüknek hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy megbíztak bennem. Taylor sok szabadságot és autonómiát adott nekem nemcsak ennek a történetnek a elmeséléséhez, hanem a sorozat producálásához is."

Sheridan azonban nem volt teljesen távol a sorozattól. Feehan elmagyarázta, hogy a Yellowstone alkotója "kulcsfontosságú pillanatokban bekapcsolódott, és szórt néhány mesebeli történeti varázsporszemcsét nekünk," ideértve a showrunner által "az epizód egyik kedvenc jelenetének" nevezett pilot epizódban szereplő érzelmes újraegyesülést is.

A sorozat Bass Reeves történetét meséli el, egy valódi törvényvédőét, aki Nyugat-Ameikában az első fekete marshallá vált, és a Lone Ranger karakter állítólagos inspirációja volt. A sorozat szinopszisa szerint a műsor "életre kelti az Amerika történelmének legnagyobb hősét. Reeves, akit az amerikai történelem legnagyobb határvadász hősének ismernek, az újjáépítés korszakát követő időszakban dolgozott az indián területen, mint szövetségi rendőr, és több mint 3000 veszélyes bűnözőt fogott el, anélkül, hogy egyszer is sebesült volna."

A Rotten Tomatoes filmkritikai portálra beküldött nézői vélemények alapján a sorozat jelenleg 95%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Sky Showtime előfizetéssel, akkor a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is!

dráma | western

SkyShowtime (2023.12.18.)

A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a... több»