Megérkezett a Marvel Kapitány friss előzetese

Új előzetest kapott a Marvel Kapitány, hogy újabb lyukakat tömjön be a film történetszövetén – de természetesen olyan nagyon sokat azért nem árul el.

Azt eddig is sejthettük, hogy a film látványos harci jelenetekkel érkezik majd, hiszen a kapitány a Marvel filmes univerzumának eddigi legerősebb karaktereként, egy igazi emberi, mégis földönkívüli hősként érkezik majd meg a történetfolyamba.

A  Brie Larson alakította Carol Danvers sorsa a kilencvenes évekbe kalauzol minket, ami a Marvel-filmek esetében még egy felderítetlen terep, és ahol számos kérdést és választ rejthetnek el a készítők. Találkozunk majd a fiatal Nick Fury-val és Coulson ügynökkel, és biztosak lehetünk benne, hogy a kapitány története több egyéb szállal is fog majd a már ismert kánonhoz csatlakozni.

Illetve megismerhetjük az alakváltó képességükről is ismert Skrullokat, akik ki tudja, hogy még hány és milyen izgalmas csavart tudnak behozni a történetbe – amellett, hogy bár a film cselekményének egy része a távoli űrben játszódik, a földi szál biztos, hogy izgalmas nosztalgiavonat lesz azok számára, akik hiányolják a 90-es éveket.

A film a Marvel első olyan szuperhős-filmje, amelynek egy nő a főszereplője – jobb később, mint soha -, és a kamera mögött is nő foglal helyet. Anna Boden Ryan Fleckkel közösen rendezi a filmet, amely hamarosan, jövő áprilisában kerül majd a mozikba – ezzel is enyhítve a rajongók türelmetlen várakozását, amely a Bosszúállók utolsó, befejező részét illeti. Carol Danversnek ugyanis abban a történetben is fontos szerepe van elvileg, de ez majd csak akkor derül ki véglegesen, amikor a Russo-testvérek végre késznek minősítik az amúgy is meglehetősen pepecs utómunkát.

A filmben az Oscar-díjas főszereplő mellett olyan nevek tűnnek fel, mint Samuel L. JacksonJude LawAnnette Bening, Lee PaceClark GreggDjimon Hounsou és Ben Mendelsohn – és itt tudjátok megnézni az eredeti nyelvű, friss előzetest: