Megőrült a közönség a Mission Impossible 7 vetítése után

Idén nyáron a hazai mozikba is megérkezi a Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész, amely a Paramount elnökének szerény véleménye szerint egyszerűen “őrületesre” sikeredett.

Bob Bakish legalábbis okkal ennyire bizakodó, minthogy a múlt hét folyamán lezajlottak az első tesztvetítések. Bakish a Deadline magazinnak megyjegyezte, hogy Christopher McQuarrie rendezése “őrületesen” jól sikerült: “Igazi hullámvasút, és Tom, mint tudjuk, nagyon jó!”

Korábban már kaptunk némi ízelítőt a filmből  Tom Cruise-nak köszönhetően, hiszen az már köztudott, hogy a sztár sokszor saját bőrét viszi vásárra egy-egy igazán merész jelenet felvétele során, így már láthattuk annak a jelenetnek a felvételét, amelyben a színész egy motorral egy rámpáról a szakadékba veti magát, nemrégiben pedig egy repülőgépről jelentkezett be.

A tesztvetítésekről érkezett visszajelzéseket persze nem lehet készpénznek venni, de egy Mission: Impossible esetében jó esély van arra, hogy valóban egy ennyire ütős filmet kapunk majd.

A film tehát júliusban érkezik a hazai mozikba, a főszerepekben pedig Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Cary Elwes és Mark Gatiss lesznek láthatók.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»