75 Aquaman  (2018)

Nem kis port kavart az elmúlt hónapokban Johnny Depp és Amber Heard kálváriája, amelynek fordulatairól számos alkalommal beszámoltunk már, az üggyel kapcsolatos bonyodalmak pedig továbbra sem csillapodnak. Mondjuk a részleteket!

A pár még 2016-ban vált el, ezt követően azonban Heard fizikai bántalmazással vádolta meg volt férjét, aki emiatt be is perelte rágalmazás miatt. A közvélemény hosszú ideig Heard mellett foglalt állást, a botrány miatt Deppet pedig menesztették a Karib-tenger kalózainak Jack Sparrow szerepéből.

Az ügy néhány hónapja vett hatalmas fordulatot, amikor egy nyilvánosságra került hangfelvétel alapján kiderült, hogy valójában Heard volt az, aki többszöri alkalommal is abúzust követett el férjével szemben. A feldühödött rajongók petícióban követelték Amber Heard menesztését az Aquamantől, amelyre stúdió viszont nem igazán volt hajlandó reagálni.

Egy nemrégiben felmerült híresztelés alapján azonban a Warner Bros. csakugyan kirúgta a színésznőt, ám úgy tűnik, mindez valóban csupán pletyka volt, számolt be minderről Umberto Gonzalez, a Heroic Hollywood alapítója.

Az Aquaman 2 az eredeti tervek szerint 2022. decemberében érkezik majd a mozikba, amelyben Heard továbbra is megformálhatja Mera karakterét.