Megszólalt a DC vezetője Jason Momoa távozásáról

Jason Momoa egy friss interjúban beszélt az általa alakított Aquaman jövőjéről, amelyhez a DC Studios vezetője, Peter Safran is kommentált.

Momoa és Safran is leszögezték, hogy a karakter visszatérése valójában nagyban függ attól, hogy a most megjelent Aquaman 2 milyen sikert is ér el a mozikban. "Ha ez lesz az út vége, úgy rendben van, ha pedig folytatódik, az is rendben van" - jegyezte meg Safran a The Independetnek adott interjúban.

Az első Aquaman film annak idején 1 milliárd dolláros bevételt hozott a stúdiónak, így hasonló anyagi siker esetén valószínűleg az új vezetőség is kilátásba helyezi majd egy harmadik film elkészítését.

"Ha Jasonre gondolok ebben a szerepben, ő a csakugyan Aquaman. Újradefiniálta azt. Ez egy 11 vagy 12 éves utazás volt számára, a közönség nagy része nem is tudja, hogy valójában ilyen régen kapta meg a szerepet. Amikor elvállalta ezt, még Khal Drogóként ismerték, most pedig már tényleg Aquaman" - tette hozzá Safran.

"Remélem, hogy az emberek valóban eljönnek, hogy támogassák őt ezen az úton. Ha ez az út vége, rendben. Ha folytatódik, az is rendben van, de szerintem ez nagyon sokat jelentett neki. Ahogy James Wan megalkotta ezt a második filmet, nagyon teljes történetnek tűnik az egész, ha a két filmet együtt nézed. Tudom, hogy Jasonnek mindig lesz otthona a DC-nél és a Warner Bros-nál, sőt, a következő filmje a Minecraft lesz" - mondta Safran.

Mindemellett maga Jason Momoa is megszólt a szerepostással kapcsolaban. A színész az Entertainment Tonight magazinnak adott interjúban jegyezte meg, hogy nem feltétlenül szeretné, ha ez lenne az út vége Aquman számára.

"Az igazság az, hogy ha a közönség szereti az  Aquaman és az elveszett királyságot, akkor van rá lehetőség, hogy folytassuk. De jelenleg úgy vagyok vele, hogy 'Nem néz ki túl jól'. Imádom ezt a karaktert, és szeretném sokáig eljátszani. Már látom, hogy hova szeretnék eljutni. És még a következő 10 évben is rengeteg klassz dolgot csinálhatnak. És élvezem a szerepet és a világot. Szóval, úgy értem, ez csak azon múlik, hogy az emberek szeretik-e" - mondta a színész.

Momoa a januári Sundance Filmfesztiválon megerősítette a Variety-nek, hogy nem sokkal azután találkozott Gunnnal és Safrannal, hogy 2022-ben átvették a DC Studios-t. Egy ideje már keringenek olyan pletykák, hogy Momoa  egy másik képregényhőst, Lobót alakít majd az új DC-univerzumban, ám mindez egyelőre nem került hivatalosan is megerősítésre

Aquaman és az elveszett királyság már megtekinthető a hazai mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»