Melissa Barrerát (cikkünk galériájában) kirúgták a Sikoly VII.-ből, a színésznő most megtörte a hallgatást.

A színésznőt, aki Samantha Carpentert alakította a franchise, az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos bejegyzései miatt rúgták ki, melyről itt írtunk bővebben.

"Mindenekelőtt elítélem az antiszemitizmust és az iszlamofóbiát. Elítélem a gyűlöletet és az előítéleteket mindenféleképpen, bármilyen embercsoporttal szemben" - írja az Instagram-sztorijában. "Latinaként, büszke mexikói nőként felelősséget érzek azért, hogy van egy olyan platformom, amely lehetővé teszi számomra, hogy meghallgassanak, és ezért igyekeztem arra használni, hogy felhívjam a figyelmet azokra a kérdésekre, amelyek fontosak számomra, és hogy képviseljem azokat, akiknek szükségük van rá."

"Éjjel-nappal imádkozom azért, hogy ne legyen több haláleset, ne legyen több erőszak és békés együttélés jöhessen létre. Továbbra is szót fogok emelni azokért, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, és továbbra is kiállok a béke és a biztonság, az emberi jogok és a szabadság mellett" - tette hozzá. "A hallgatás számomra nem opció" - zárta a szavait.

Bár más okokból, de végül Jenna Ortega sem tér vissza a franchise következő részében, ennek okáról itt írtunk bővebben.