Megszűnik az HBO Max, új platform lép a helyébe

2023 nyarától egy új szolgáltatás lép az HBO Max és a Discovery Plus helyébe, mondta David Zaslav, a Warner Bros Discovery vezérigazgatója egy mai eredménybeszámolóban.

"Az HBO Max versenyképes funkciókészlettel rendelkezik, de voltak teljesítmény- és ügyfélproblémái" - mondta Zaslav.

A továbbiakban azzal folytatta, hogy a Discovery Plus jobb technológiával rendelkezik, és ez lesz a magja az új szolgáltatásnak, amely az HBO Max tartalmát a Discovery Plus tartalmával és technológiájával kombinálja majd.

"Úgy gondoljuk, hogy ez a termék kiváló lesz" - mondta Zaslav, miután biztosította a hallgatókat, hogy a vállalat nem fog mindent lepucolni az HBO Max-ról, ami azt követően megnyugtató lehet, hogy a hét elején a vállalat úgy döntött, hogy a majdnem kész Batgirlt végül sehol nem mutatják be, de további exkluzív HBO Max filmek is eltűntek el a szolgáltatásból.

Zaslav hozzátette, hogy az HBO Max programkínálata összességében jó, és a vállalat egésze támogatja. Egyelőre nem világos, hogy a Warner Brothers Discovery hogyan fogja hívni az új, egyesített szolgáltatást, de az biztos, hogy az elkövetkező évben még sokat fogunk hallani az új appról.