Amióta a ’90-es évek második felében valósággal berobbant a köztudatba, Leonardo DiCaprio nők millióinak lett a kedvence. És nem csak azért, mert tehetséges színész. A sztár valósággal falja a nőket, rengetegszer lehetett arról hallani, hogy már megint új partnere van. Lehet, hogy mostanra kiderült, miért váltogatja őket olyan sűrűn?

Egy érdekes összevetés bukkant fel a világhálón, amely Leonardo DiCaprio párkapcsolatait vizsgálta meg és egy mókás apróságra hívta fel a figyelmet. Méghozzá arra, hogy a sztár még soha nem járt olyan nővel, aki idősebb volt 25-nél. Vegyük sorra!

Az még nem annyira meglepő, hogy 1994-ben, az akkor húsz éves Leonardo DiCaprio összejött a nála három évvel fiatalabb, akkor még csak tizenhét éves modellel, Bridgett Hallal. Kapcsolatuk jó egy évig tartott. Ekkor a sztár nagyot váltott, mivel 1995-ben a nála négy évvel idősebb, de így is még csak 24 éves Naomi Campbell csavarta el a fejét. De ez a kapcsolat is csak egy évig tartott.

1996 és 98 között több rövid, mondhatni futó kalandban volt része. Randevúzott Kristen Zanggal, de Amber Valletta és Eva Herzigová is szerepel e listán. Ők azokban az években még mind 25 évnél fiatalabbak voltak.

Az ezredforduló környékére picit lenyugodtak a körülmények a sztár szerelmi életében, ekkor ismerte meg Gisele Bündchent, akivel négy évig voltak együtt. Még azelőtt szakítottak, hogy a modell betöltötte volna a 25-öt. Nem sokkal később egy újabb hosszú kapcsolata kezdődött, a nála tíz évvel fiatalabb Bar Refaelivel hat évig voltak együtt. De ez egy igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt, amely során összeszűrte a levet Anne Vyalitsyna modellel is. Egyikük sem volt több 25-nél.

És akkor még felírhatjuk e listára a következő hölgyeket is, akik mind eltöltöttek némi időt Leonardo DiCaprio oldalán: Blake Lively (23 éves volt akkor), Erin Heatherton (22 volt), Toni Garrn (20), Kelly Rohrbach (25) és Nina Agdal (24).

Természetesen nem lehet kerek perec kijelenteni, hogy Leonardo DiCaprio szigorúan a hölgyek kora miatt szakított volna. De azért érdekes egybeesés. Pláne, hogy a sztár idén már 48 éves.