71 Batwoman  (2019)

Alig néhány hónapja jelentette be távozását Ruby Rose a Batwoman sorozatból, úgy tűnik, hogy a CW máris megtalálta az utódját Javicia Leslie személyében.

A szereposztások máris tisztázottak, Leslie ugyanis nem Kate Kane karakterét alakítja majd, hanem egy Ryan Wilder nevű nőként lép be a történetbe. Wilder egy szerethető, kissé bolondos és kicsit rendetlen figuraként jellemezték. Elődjéhez képest azonban egy teljesen más jellemvilág, akine a múltja tartogat néhány sötét titkot. Wilder egy lakókocsiban él növénnyel, korábban drogdílerként tevékenykedett, ugyanakkor egy rendkívül veszélyes és öntörvényű harcos, nem érdemes vele kikezdeni.

A Batwoman showrennere, Caroline Dries egy friss interjúban azt is elárulta, hogy Kate Kane nem hal meg a folytatásban, váratlan eltűnése pedig a cselekmény középpontjában marad. Javicia Leslie beválogatását a szériába pedig maga Ruby Rose is üdvözölte egy instaposztban.

“Ez egyszerűen fantasztikus! Rettentően büszke vagyok, hogy Batwomant végre egy afroamerikai nő fogja alakítani. Gratulálok Leslie-nek, aki egy igazán remek stáb tagja lett. Alig várom, hogy láthassam a második évadot!” - írta Rose.

A pontos dátum egyelőre azonban nem ismert, a tervek szerint a Batwoman második évada várhatóan 2021 elején rajtol.