79 Batman  (2022)

Matt Reeves, a Batman rendezője nem csupán a film előzetesét mutatta be az idei DC FanDome-on, hanem azt is elárulta miről szól majd film spin-off sorozata.

Az HBO Maxon debütál majd Gotham P.D. címmel az új széria, amelyen szintén Matt Reeves dolgozik majd. A rendező korábban azt is elárulta, hogy a készülő film történetében Bruce Wayne csupán második évét tölti sötét lovagként, ettől függetlenül a produkció nem egy eredettörténet lesz majd.

“Az eredeti ötlet az volt, hogy a sorozatban visszamegyünk majd az első évbe, amikor hősünk kézbe veszi a város sorsát” - jegyezte meg Reeves, aki azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül a sztori nem csupán Batmanre fókuszál majd, hanem Gotham rendőrségének rejtett és sötét ügyeire is.

Egyelőre persze kérdéses kapcsolódik-e majd az új sorozat a 2019-ben lezárult Gotham sorozathoz, a HBO mindenesetre több DC produkció elkészítését tervezi, többek között egy Aquaman és egy Zöld lámpás, illetve egy Igazság Ligája minisorozatot, amelyet J.J. Abrams kordinál majd.