Megvannak a tervek a Kill Bill 3-ra?

A napokban jelent meg Quentin Tarantino első könyve, amely a Volt egyszer egy Hollywood regényváltozata. A kötet számos eddig ismeretlen részletet is elárul a film cselekményével kapcsolatban, Tarantino utolsó filmje azonban még ennél is jobban foglalkoztatja a rajongókat.

A rendező ugyanis egyre gyakrabban említi utolsó filmjét, ötletekben pedig úgy tűnik nincs hiány. Tarantino legutóbb arról beszélt, hogy azon is elgondolkodott, hogy szívesen megcsinálta volna a Kutyaszorítóban remake-jét, persze ezt a hírt szinte azonnal le is csapta.

Arról is szó volt korábban, hogy a tizedik Tarantino film egy Django-Zorro crossover lenne, illetve, egy Star Trek epizód elkészítése is felmerült.

Legújabban pedig az merült fel lehetőségként, hogy a Kill Bill harmadik felvonása is elkészülhet, a sztori ráadásul Vernita Green lányának bosszúhadjárata lenne. A történet szerint Beatrix évek óta békében él lányával, a nyugodt napok azonban véget érnek.

A szereposztással kapcsolatban Uma Thurman lánya, Maya Hawke neve is felmerült, akit korábban a Volt egyszer egy Hollywoodban is láthattak a nézők, ő alakította a Manson család egyik tagját, aki kis híján szintén részt vett a film végén látható balul elsült gyilkos terv megvalósításában. 

Tarantino elmondása szerint akár Elle Drive és Sophie Fatale is visszatérhetnek a történetben, persze nem ez lenne az első eset, hogy a rendező egyszerűen csak megtréfálja a nyilvánosságot az ötleteivel.

87 Kill Bill  (2003)

akció | krimi | thriller

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez... több»