Danny Trejo ördögűzős horrorját láttad-e már?

Már az első másodperctől kezdve magába szippantja a nézőt a The Last Exorcist előzetese, de a film is jócskán bővelkedik vérfagyasztó jelenetekben.

Danny Trejo filmjeit nem az igazán nagy mélységei miatt kedveljük, és őt sem feltétlenül a színészi kvalitásai miatt zártuk a szívünkbe, de azt meg kell hagyni neki, hogy igen jó érzékkel vállalja el a szórakoztató B-filmeket. Hogy mennyire van választása, abba most ne menjünk bele, de igazság szerint nem is fontos ez.

A horror története szerint miután minden képzett ördögűző terrorcselekmény áldozatává válik, Joan Campbellre hárul a feladat, hogy szembenézzen a démonnal, aki megszállta testvérét. A nő felveszi a harcot a túlvilági erőkkel szemben, hogy megmentse húga életét.

A film rendezői székét Robin Bain foglalhatta el, Danny Trejo mellett pedig Terri Ivens, Rachele Brooke Smith és Cate Jones is szerepet kaptak a filmben. A The Last Exorcist ugyan kihagyta a mozikat, de az Amazon Prime Video (igaz, csak eredeti nyelven, illetve angol felirattal) kínálatában jelenleg is elérhető erre a linkre kattintva.

horror | thriller

Miután egy lelkész életét veszti egy terrortámadás következtében, egy fiatal nőre hárul a feladat, hogy megmentse nővére lelkét az őt kínzó démonoktól. több»