Tom Cruise megosztotta az egyik legfurcsább történetét (és nem, nem a placenta evésről van szó).

A színész a Mission Impossible 7. (Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész)

részében ismét bebizonyítja, hogy kurunk egyik legnagyobb hollywoodi csillaga. És mint minden sztárnak, neki is megvannak a saját fura szokásai…

Cruise nem csak arról híres, hogy hatalmas bátorsággal és elszántsággal szinte minden kaszkadőr mutatványt bevállal, és ezzel nézők millióit vonzza a mozikba. Ő az a sztár aki egyszer Oprah Winfrey műsorában hatalmas vehemenciával a kanapéra ugrott, és aki szcientológusként szinte napi témát biztosít a pletyka lapoknak.

Amikor lánya, Suri megszületett, Cruise-ról az a hír járta, hogy az újszülött köldökzsinórját és a méhlepényét is megette.

Elég sok furcsa pletyka kering a sztárral kapcsolatban, de hogy melyiket tartja a színész a legérdekesebbnek, arról a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész rendezője, Christopher McQuarrie mesélt a Timesnak adott interjújában. 

McQuarrie azt mondja, hogy egyszer direkt megkérdezte Tom Cruise-t, mi a legőrültebb pletyka, amit valaha hallott magáról. Cruise szerint az, hogy az emberek nem nézhetnek a szemembe a forgatásokon.

Christopher McQuarrie maga is megerősítette, hogy a pletyka alaptalan. A filmrendező többször dolgozott együtt Cruise-zal, először 2008-ban a Valkűr című filmben, amihez McQuarrie írta a forgatókönyvet. McQuarrie élénken emlékszik Cruise-zal való első találkozásra és arra, hogy a színész azt mondta neki, a filmjeivel tömegeket szeretne megszólítani.

Cruise akkoriban még saját maga is dolgozott filmjei forgatókönyvén, hogy azokkal a lehető legszélesebb közönséget érje el. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a minőségi munka ne lenne fontos számára. Míg a filmiparban gyakran felmerül a kérdés, hogy valaki színész akar-e lenni, vagy minőségi háttér munkát végezni, a sztár nem lát ellentmondást a két dolog között. 

Nem Christopher McQuarrie az egyetlen, aki bizonyítani tudja, hogy Tom Cruise-zal nyugodtan fel lehet venni a szemkontaktust. Cruise sztárja, Simon Pegg is megerősítette a Times cikkében, hogy a szupersztár valójában nagyon is megközelíthető a forgatások alatt. Pegg elmesélte, hogy a Mission Impossible forgatása alatt a sztár helikopterrel vitte el a csapatot cápákkal úszni. 

Emellett azt is megemlítette, hogy Tom Cruise egy titokzatos filmsztár, akiről mindenki tudni akar valamit, de valójában ő egy a színészek közül, aki szeret a stábbal lógni.

Furcsa pletykák ide vagy oda, az biztos, hogy a július 13-án bemutatott új Mission Impossible film csak úgy hasít a mozikban.