A múlt hétvégétől már elérhető a Netflix műsorkínálatában a David M. Rosenthal rendezésében készült Korlátlan befolyás, amely máris a legnézettebb tartalomnak számít a magyarországi nézők körében.

MIRŐL SZÓL?

A film története szerint Roxana Aubrey felhagy egyetemi tanulmányaival, majd megpróbálja maga mögött hagyni párizsi életét. A fiatal lány beiratkozik egy búvártanfolyamra, amely úgy tűnik, hogy teljesen megváltoztatja az életét, egy új kapcsolat viszont új terheket is helyez rá.

LÁTVÁNYVILÁG ÉS SPORT

Erre a sztorira még 2008-ban maga James Cameron is lecsapott, a projekt viszont a későbbiekben egyszerűen zátonyra futott, így az nem is jutott túl a gyártási folyamat első szakaszán. A cselekmény nem mellékesen a freediving világa köré épül, ami az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ennek a sportnak ráadásul a "no limit" műfaját láthatjuk, amelynek célja, hogy a búvár minél nagyobb mélységet érjen el.

A Korlátlan befolyás főszerepeiben Camille Rowe, Zacharie Chasseriaud, Hassam Ghancy, Sofiane Zermani, César Domboy, Laurent Fernandez és Jonas Dinal láthatók. A film lebilincselő látványvilágához pedig Atli Örvarsson zenei szerzeményei társulnak.