69 Itt a vége  (2013)

Meglehetősen nagy port kavart a 2012-ben bemutatott Itt a vége című film. Azt csupán sejteni lehetett, hogy a jéghegy csúcsa csupán, ami a mozikba került változatba került, mindezt pedig mi sem támasztja alá jobban, amit maga Seth Rogen nyilatkozott a  filmmel kapcsolatban napokban.

Az Itt a vége meglehetősen egyszerű recepttel dolgozik, fogta az akkor legnagyobb népszerűségnek örvendő filmes sztárokat, majd a filmben eljátszották saját magukat, csak persze sokkal bunkóbb változatban, és persze mindez önmagában még nem is lenne túl izgalmas, ha sztoriban épp nem ütne be a világvége.

Azt már annak idején is tudni lehetett, hogy Emma Watson meglehetősen hirtelen távozott a produkciótól, Seth Rogen viszont napokban beszélt ennek okairól a CQ magazinnak adott interjújában.

A színésznőnél ugyanis annál a jelenetnél telt be a pohár, amikor hőseinket a kannibálnak állt Danny McBride és bandája meg akarja enni, és persze ez még egészen “emészthető” ötletnek tűnik, a szóban forgó jelenetben McBride rángatná elő pórázon egy lakókocsiból Channing Tatumot, akit időközben a szexrabszolgájává tett.

Rogen elmondta, hogy a forgatás ezen pontján már számos alkalommal improvizáltak, így olyan szituációk is előfordultak, amelyek eredetileg nem voltak benne a forgatókönyvben, így ezen az ötleten Watson már teljesen kiborult, így másnap fel is mondott.

“Sikerült megállapodni, hogy azt a jelenetet már nem vele készítjük el, nagyon sajnáltam és persze kicsit resteltem is a dolgot. Igyekeztem természetesen minél nagyobb megértéssel kezelni a helyzetet” - jegyezte meg Rogen, majd azt is hozzátette, hogy a lehető legjobb hangulatban váltak el a fiatal színésznővel a közös útjaik, így a megjelenést követően Watson is részt vett a film promózásában.