Ma végre megérkezik a hazai mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum, azonban úgy tűnik, hogy a harmadik epizóddal egyáltalán nincs még vége a történetnek.

A film rendezője, Chad Stahelski a napokban adott nyilatkozatában ugyanis elárulta, hogy jó eséllyel elkészülhet a franchise negyedik része is. „Csakis rajtatok múlik, srácok”, felelte a rendező, arra utalva ezzel, hogy az esetleges folytatás sorsa nagyban függ a John Wick 3. sikerétől.

Arra a kérdésre pedig, hogy melyik epizód elkészítése jelentette a legnagyobb kihívást, a következőt nyilatkozta a rendező: „Mindegyik, bár más-más okból. Az első azért, mivel fogalmunk se volt valójában, mit is akarunk csinálni. A második azért, mert egy teljes világot kellett kiépítenünk, amire korábban nem is gondoltunk. A harmadik pedig azért, mert szerettük volna kibővíteni ezt a világot, amely a közönség számára nem pusztán egyre csak növekvőnek és irtó menőnek, hanem kreatívnak is hat. A negyedik résszel pedig csak még nehezebb lesz a dolgunk.”

Afelől semmi kétség, hogy a John Wick harmadik része ezúttal is tarolni fog mind a kasszáknál, mind pedig a nézők körében, így csakugyan jó eséllyel elkészülhet a további folytatás. És bár egyelőre nincsenek bővebb információink, a Lionsgate stúdió és Stahelski már dolgozik a The Continental című sorozaton is, amely a John Wick filmekből ismert szálloda világába nyújt még nagyobb betekintést.