Minden kérdést megválaszol a Hang nélkül 2?

A Hang nélkül két évvel ezelőtt az év egyik meglepetésfilmje volt, a hang után tájékozódó idegen lények elől bujkáló család története mindenkit lenyűgözött. A Hang nélkül 2 forgatókönyvíró-rendezője és egyik főszereplője, John Krasinski állítja, nem tervezett folytatást, de a produkció annyi kérdést hagyott megválaszolatlanul, hogy elkészítette a második részt.

Az első rész története az idegenek támadásának 89. napján indult, most, a folytatásban láthatjuk, hogyan kezdődött a mindent elsöprő invázió az első napon.

Hang nélkül 2 fókusza megváltozott. „Az első rész metaforikus üzenete arról szólt, hogy a szülők bármit képesek megtenni a gyerekeikért, most pedig maguk a gyerekek vannak a középpontban, különös tekintettel a nemrég született csecsemőre” – mondja Krasinski.
Míg eddig egyetlen helyszínen játszódott a történet, a főszereplő család most vándorútra indul, hogy további túlélőket találjanak. „Kietlen tájakon verekszik át magukat, ehhez olyan filmek inspiráltak, mint a Nem vénnek való vidék és A félszemű” – folytatja a rendező.

John Krasinski két új karaktert is beillesztett a történetbe. A  Cillian Murphy és Djimon Hounsou által alakított figurákról sokáig nem lehet eldönteni, segítenek-e a hősökön vagy veszélyt jelentenek rájuk, és ebből ugyanolyan feszültség származik, mint az idegen lények okozta állandó fenyegetésből. A női főszereplő továbbra is Krasinski felesége, Emily Blunt.

Hang nélkül 2 március 19-től a mozikban.