Vannak olyan történetek, amelyeknek átadására csak a film képes, a Skinamarink pedig kétségtelenül egy ilyen alkotás.

Kyle Edward Ball rendezése jelenleg tarol az amerikai mozikban, a film már most 1 millió dollárt hozott a készítőknek, ami persze teljesen jelentéktelen összegnek hangzik, az viszont egy cseppet sem mellékes, hogy a Skinamarink mindössze 15 ezer dollárból készült el.

A produkció egy igazi sikertörténetnek könyvelhető el, és ebben jelentős része van, hogy a közösségi platformokon igencsak népszerű beszédtémának számít. Edward Ball szülei kanadai otthonában forgatta a filmet, majd néhány kisebb fesztiválon került bemutatásra, a továbbiakban pedig 692 moziban kezdték el vetíteni még 2022-ben.

A Skinamarink ugyanis egy technikai hiba miatt illegálisan került fel a netre az egyik fesztivál online platformján, amelyen akkora figyelmet keltett, hogy a horrorfilm végül nagyszabású mozibemutatót kapott.

Edward Ball egy igazi kísérletezős filmet tett le az asztalra, amely bár első pillantásra nem tűnik túl izgalmasnak, ennek ellenére garantálja, hogy a néző nem fog aludni aznap éjszaka. A történet szerint a négyéves Kevin és hatéves nővére arra ébrednek éjszaka, hogy apjuk nincs mellettük. Miközben a gyerekek azon töprengenek, hogy most mit tegyenek az éjszaka közepén, az ablakok, ajtók és különböző tárgyak a házukban fokozatosan eltűnnek.

Bár a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek hivatalos információk, mindenesetre érdemes csekkolni a film előzetesét.

56 Skinamarink  (2022)

horror

Két gyerek arra ébred az éjszaka közepén, hogy édesapjuknak nyomaveszett, és az összes ablak és ajtó eltűnt az otthonukból. több»