58% 42 szavazat
Skinamarink

Skinamarink

Skinamarink
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
7
Szereplők (7)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Két gyerek arra ébred az éjszaka közepén, hogy édesapjuknak nyomaveszett, és az összes ablak és ajtó eltűnt az otthonukból.

(csd)

Forgatókönyvíró: Kyle Edward Ball
Ország: Kanada
Premier: 2022.07.25.
 
2023.07.26 Jocpappa

legújabb vélemény

Nem átlagos nézőknek

Na jó... Ez a film ORDENÁRÉ FÉLELMETES! A maga módján egy mestermű, igazi kuriózum. Nem láttam még hasonlót. De! Iszonyatosan lassú és nehéz film, nagyon nem való mindenkinek, és nekem nincsen hozzá sajnos elég türelmem. Gyakorlatilag semmi nem történik, sokszor olyan, mint száradó festéket nézni. Viszont érzés szinten olyan zsigeri feszültséget, szorongást rak rád, amit nem nagyon tapasztaltam még. A film közben és után csak mereszted a szemed a sötétbe, hátha észreveszel benne valami nem oda valót. Még most is borzongok, ahogy írok róla. Az a fajta film, ami csak (tényleg csak!) akkor működik, ha egyedül, sötétben (fejhallgatóval) nézed, és óriási türelemmel állsz hozzá. Nem fogsz merni kimenni WC-re utána. És lehet, hogy nem is fog tetszeni. Mert nagyon fura, nagyon egyedi, de a maga nemében nagyon erős film.

0
 
2023.01.19 kabel Nézhetetlen

Semmi

Konkrétan semmi sem történik a filmben. 90%-ban egy fekete, zajos semmit nézünk, aztán egyszer csak bejön egy jumpscare hangeffekt, és egy másik fekete sarkot nézünk fél percig. Ez se nem eredeti, se nem izgalmas filmművészet. Ez semmi.

0