74 Halloween  (2018)

Akik azon aggódtak, hogy a nézőszám maximalizálás miatt a mindent lezáró Halloween mozi nem megy el a végletekig, azoknak van egy jó hírünk: nagyon is el fog.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA hivatalosan is közzétette az idén érkező Halloween korhatár besorolását. Eszerint a produkció R besorolással kerül a mozikba, ami elég jól jelzi, hogy nem matinéfilmre kell készülnünk, és ezt támassza alá a hivatalos indoklás is:

"Horrorisztikus erőszak, véres képek, durva nyelvezet, droghasználat és meztelenség."

A Blumhouse-ot ismerve persze a R-besorolás a többségnek valószínűleg nem okozott meglepetést, de franchise a rajongóit valószínűleg megnyugvással tölti el a döntés.

A horror rendezői székét David Gordon Green foglahatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jamie Lee CurtisJudy GreerWill PattonHaluk BilginerJefferson HallVirginia GardnerMiles Robbins és Toby Huss.

Ami a történetet illeti, a hivatalos szinopszis nem túl bőbeszédű, így csak annyit biztos, hogy ez a film zárja majd le Laurie Strode történetét, akit évtizedekkel a halloweeni mészárlás után is kísért az álarcos rém, Michael Myers.

A Halloween október 25-től látható a hazai mozikban.