Alig egy hónap múlva a hazai mozikba is megérkezik a Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész, amelyhez viszont már most befutottak az első vélemények.

A premier előtti vetítésre Rómában az Auditorium della Conciliazione dísztermében került sor. A bemutató csaknem 90 perces késéssel vette kezdetét, ahol Tom Cruise egyúttal rögtönzött találkozót tartott Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel.

És bár a közönség egyre türelmetlenebbül várta a vetítést, nagyon úgy tűnik, hogy végül mindenért kárpótolva érezte magát. Cruise-t és a film rendezőjét, Christopher McQuarrie-t hatalmas taps fogadta, a gálán pedig szinte a teljes szereplőgárda is megjelent, köztük Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham és Greg Tarzan Davis. Nézzük viszont egy kicsit részletesebben, mit is gondoltak a filmről a vetítésen részt vett kritikusok:

A Collider munkatársa, Perri Nemiroff szerint a film "a franchise újabb bajnoka", a filmprodukciós szempontok teljesen maximálisak, a "jól meghatározott és izgalmas díszletek" pedig "jól kidolgozottak".

A Gizmodo és az io9 írója, Germain Lussier "fantasztikusnak" nevezte a filmet, a zárójelenet pedig a franchise két-három legjobb darabja közé sorolta, annak ellenére, hogy a cselekmény "néha kicsit sűrű".

A Fandango munkatársa, Erik Davis egy "kifogástalanul elkészített akciófilmnek nevezte a produkciót, amely nem hagyja egy pillanatra sem hagy fel a szórakoztatással”.

A hetedik Mission: Impossible tehát július 13-án érkezik a magyarországi mozikba.