Mit keres egy videóban Celine Dion és Deadpool?A kép forrása: https://theplaylist.net/celine-dion-deadpool-2-20180503/

Nemcsak hogy egy videóban szerepel Celine Dion és Deadpool, de a jelek szerint a lehető legnagyobb egyetértésben teszik ezt. Persze nyilván mindenkinek az ugrik be elsőre, hogy paródiavideóról van szó – vagy az egész nem is komoly, pedig: de.

Celine Dion énekli ugyanis a Deadpool 2 főcímdalát, és teszi ezt azzal a természetességgel, mintha a Titanic orrában álldogálna. A film készítői tényleg semmi sem bíztak a véletlenre, így a zenére is profikat válogattak, és ki lenne profibb, mint Celine Dion, ha egy megafilm érzelmes daláról van szó? Na ugye.

A dalhoz természetesen hivatalos klip is készült, amelyben a két, látszólag nem egy univerzumban létező lény (vagyis Deadpool és a díva) még interakcióba is lép egymással. A popkultúra végtelennek tetsző íve ezennel bezárul.

Jogosan vetődhet fel az a kérdés is, hogy az Ashes hogyan passzol a film többi dalához – de még ezzel sincsen gond, mert a filmzene-felelős igen vegyes és helyenként elég retró slágerlistát pakolt össze ahhoz, hogy Dion dala ne vesszen el benne. Itt is a tracklist (az album egyébként május 18-án jelenik majd meg, a filmmel egy időben):

1. Ashes – Celine Dion
2. Welcome to the Party – Diplo feat. French Montana, Lil Pump and Zhavia Ward
3. Nobody Speak – DJ Shadow feat. Run The Jewels
4. In Your Eyes – Peter Gabriel
5. Take On Me (MTV Unplugged – Summer Solstice) – a-ha
6. If I Could Turn Back Time – Cher
7. 9 to 5 – Dolly Parton
8. All Out of Love – Air Supply
9. We Belong – Pat Benatar
10. Tomorrow – Alicia Morton
11. Mutant Convoy – Tyler Bates
12. Bangarang – Skrillex feat. Sirah

És természetesen itt a mozgóképes verzió is, ha nem hinnél a szemednek: