Mortal Kombat 2: Itt a hír, amire már régóta várnak a rajongók

A népszerű videojáték, a Mortal Kombat rebootjának folytatása közelebb van, mint hittük. A forgatás már júniusban elkezdődik. Mondjuk a részleteket.

A Covid-19-járvány közepette Simon McQuoid legújabb Mortal Kombat-videojáték adaptációja világszerte sikert aratott a VOD-n és streamingen, és bár nem nyerte el teljesen a játék rajongóinak tetszését, de a harcművészeti filmek kedvelőinek aligha okozott csalódást. Ennek következtében gyorsan bejelentették a folytatást, melyet követően szinte semmit nem lehetett hallani a projektről.

Todd Garner producer most elárulta, hogy a Mortal Kombat 2 forgatása júniusban kezdődik Ausztráliában, és szeptemberben fejeződik be. A film ezek szerint 2024-ben kerülhet a mozikba.

A folytatás szereplőgárdájában várhatóan az első film sztárjai is visszatérnek majd. Bár új színészeket még nem jelentettek be, azt már tudni lehet, hogy Johnny Cage karaktere fel fog tűnni a Mortal Kombat 2-ben, ugyanakkor a szerepet játszó színészt még nem választották ki.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»