Most akkor jó vagy rossz az új Mortal Kombat?

Milliók várták világszerte az új Mortal Kombat-adaptációt, melyhez befutottak a hivatalos kritikák.

Bár a hazai nézőknek még várniuk kell, hogy magyar nyelven láthassák a Mortal Kombatot, az HBO Max-on már tegnap bemutatkozott a film, ezzel együtt pedig megérkeztek a kritikák is, melyek elég vegyes képet festenek a filmről.

A RogerEbert.com munkatársa szerint ez sajnos nem az a film, amire megérte annyi évet várni, de hasonló véleményen van a Vanity Fair kritikusa is, aki szerint az új adaptáció nem alkalmas arra, hogy a Mortal Kombat univerzum alapjául szolgáljon. Az Uproxx újságírója szerint a film céltalan, bugyuta, ugyanakkor szórakoztató, míg Jason Fraley a WTOP cikkírója szerint a videojátékok rajongóit mindenképp ki fogja elégíteni a produkció, bár a többiek számára szerinte is kihagyható.

A külföldi kritikák mellett néhány magyar vélemény is befutott, melyeket a Mafabos adatlapokon is olvashattok. HETEDIK nevű felhasználónk közepesre értékelte a látottakat, ugyanis szerinte "megint belepakolták az összes jó jelenetet a trailerbe", MattesBarca viszont nagyon elégedetten írt a produkcióról: "Úgy érzem azt kaptam, amire számítottam. Jó bunyók, remek effektek és rengeteg erőszak, illetve vér."

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film Mafabos adatlapjára. 

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»