Arnold Schwarzenegger pénteken kijelentette, hogy nagyon büszke após, amikor dicsérő szavakkal illette Chris Prattet, miután megnézte új filmjét, A galaxis őrzői Vol. 3-at.

Pratt blockbuster-franchise-jának harmadik része május 5-én kerül a mozikba, ezzel téve pontot Star-Lord és társai kalandjainak, legalábbis egyelőre. 

A 75 éves legendás akciósztár a Twitteren keresztül szívmelengető szavakkal köszöntötte Prattet, és azt mondta a Marvel főszereplőjének, hogy "nagyon, nagyon büszke" rá. 

Arnold ezt írta: "Tegnap este láttam a #GuardiansOfTheGalaxyVol3-at és WOW. @prattprattprattprattpratt, lenyomtad. A komédia és az akció non-stop, tökéletes keveréke. Imádtam, és nagyon, nagyon büszke vagyok rád."

A 43 éves Chris felesége Schwarzenegger legidősebb gyermeke, a 33 éves Katherine, akivel két közös lányuk van: Lyla Maria, kétéves, és Eloise Christina, 11 hónapos.

Kalifornia egykori kormányzója nagyon közel került szeretett lánya A-listás férjéhez, mióta 2018-ban elkezdődött a románcuk. "Nagyon jól kijövök vele" - mondta Schwarzenegger 2019-ben Jimmy Kimmelnek - abban az évben, amikor Katherine és Chris összekötötte az életét. 

Amellett, hogy mindketten akciósztárok, a hollywoodi nehézsúlyúakat azonnal összekötötte a fitnesz iránti közös szeretetük. Arnold így mesélt Kimmelnek: "Természetesen az első dolog, amikor találkoztunk, az volt, hogy Chris megkérdezte: 'Nem edzhetnénk együtt? Szükségem van egy kis belső infóra a vasak pumpálásához. Ez volt a döntő tényező, abszolút. Ott voltunk az edzőteremben, ennyi volt."

A Terminátor-ikon a továbbiakban elmondta, hogy "le volt nyűgözve", amikor a lánya elmondta neki, hogy a Jurassic World hősével randizik:

"El voltam ájulva, amikor a lányom elmondta, hogy randizik vele. Azt kérdeztem: 'Muszáj ennyire versengőnek lenned? Úgy értem, kell neked egy olyan srác, aki magasabb nálam, aki nagyobb nálam, aki nagyobb filmeket csinál nálam... aki több pénzt keres nálam? Mi folyik itt?"

Egy megható pillanatban Arnold arról beszélt Kimmelnek, mennyire hálás, hogy Chris ilyen kedves és szerető társa a lányának:

"Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nagyszerű srác" - mondta a szupersztár - "Nem csak egy nagyon tehetséges srác és egy nagyszerű színész, hanem egy igazán kedves ember, aki kedves a lányomhoz, ami a legfontosabb dolog számomra."

A mélyen vallásos pár templomban mondta ki a boldogító igent és Katherine nemrég a The Drew Barrymore Show-ban való szereplésük során "szuper édesnek" nevezte a találkozásukat.

És úgy tűnik, hogy a párnak még több gyermeke lesz, mivel Katherine a Us Weeklynek elmondta, hogy nyitott arra, hogy több gyermeket vállaljon: "Nagy családból származom, szóval szeretem az ötletet, hogy sok gyerek legyen körülöttem és nagy család. Bármit is tervez velünk Isten, azt fogjuk tenni."