Mozizz ingyen egész évben, megújult a medálos játék!A kép forrása: Krists Luhaers on Unsplash

December 31-én véget ért a medálos játék, de a nagy sikerre való tekintettel a legaktívabb regisztrált felhasználóink és önkéntes szerkesztőink 2022-ben is a mi kontónkra mozizhatnak. Olvasd el az új szabályokat, szerezd meg Te is a Mafab-medálokat, és mozizz ingyen egész évben! (A decemberi medálosoknak a jövő hét folyamán küldjük ki a mozijegyeket még a korábbi szabályzat szerint.)

2022.01.04   olvasottság: 1231x   szerző: hp  

Mostantól még különlegesebb kitüntetésben részesítjük a legaktívabb felhasználóinkat. Építsd ki a saját rajongótáborodat, írj hozzászólásokat, érdekességeket, életrajzokat vagy filmtartalmakat, véleményezz, és szerezd meg a Mafab-medálokat, hogy egész évben ingyen mozizhass!

2022 januárjától ugyanis minden medállal rendelkező felhasználónkat tetszőlegesen beváltható Cinema City mozijeggyel jutalmazzuk meg minden hónapban. A Bronz medállal rendelkező felhasználóinkat havonta egy, az Ezüsttel kettő, az Arany kitüntetést szerző szerkesztőket pedig 5 mozijeggyel ajándékozzuk meg. 

Ha megszereztél egy medált, az nem csak a profilodban, de az összes hozzászólásod és általad írt tartalom mellett megjelenik, ezzel is biztosítva a többi felhasználót arról, hogy a közösség aktív, közkedvelt és minőségi tartalomszerkesztője vagy. Az Arany, Ezüst és Bronz medálok megszerzésével eddig is bizonyíthatták a tagok, hogy igazi filmes veteránok, akiket figyelemmel követ, és akinek ad a véleményére a közösség. Ebben tehát nincs változás, viszont mostantól minden medálos tagot havi szinten mozijeggyel jutalmazunk.

Amiben viszont változás történt, hogy az Arany medál megszerzését a számos felhasználói visszajelzés alapján minőségi faktorhoz kötöttük, így a legértékesebb medált csak az kaphatja meg, aki az előző hónapban legalább egyszer kiérdemelte A nap kommentje-címet. Hogy melyik nap kié lett a cím, azt a Közösség felületen tudod megnézni. További változás, hogy szintén felhasználói észrevételre megszüntettük a feltételek között a minimum követőszámot, így már csak az új követők számítanak az ezüst és az arany medálok esetében. 

Arany medál - 5 ajándék mozijegy havonta

- 1 évnél régebbi regisztráció

- legalább 20 vélemény az előző hónapból

- legalább 40 like az általad írt véleményekre az előző hónapból

- legalább 5 új követő az előző hónapból

- legalább 1 alkalommal A nap véleménye-cím az előző hónapban

Ezüst medál - 2 ajándék mozijegy havonta

- 6 hónapnál régebbi regisztráció

- legalább 20 vélemény az előző hónapból

- legalább 20 like az általad írt véleményekre az előző hónapból

- legalább 2 új követő az előző hónapból

Bronz medál - 1 ajándék mozijegy havonta

- 3 hónapnál régebbi regisztráció

- legalább 10 vélemény az előző hónapból

- legalább 10 like az általad írt véleményekre az előző hónapból

Amint láthatod, a Bronztól az Aranyig hosszú, de sok-sok kiváló filmmel kikövezett út vezet, mely során akár saját követőtábort is építhetsz, és a Mafab közösségének köztiszteletben álló tagjává léphetsz elő, s így egész évben ingyen mozizhatsz. Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az úton, számíthatsz a támogatásunkra! Bővebben a pontrendszerről itt olvashatsz.

VIGYÁZAT! A medálokat el is lehet veszíteni, ha nem teljesülnek a fenti feltételek, de ugyanígy bármikor vissza is szerezhető. A mozijegyeket azoknak küldjük ki a hónap elején, akik az előző hónap valamelyik napján rendelkeztek medállal.