Hatalmas siker a magyarok körében A saját utadon című török sorozat. A hazánkban mindig is népszerűnek számító török produkciók egyik gyöngyszeme a Netflixnek hála a világ egyre több országában válik ismertté.

A sorozat főszereplője Merve. A divat iránt szenvedélyesen rajongó lány a bohém életet választotta. Azonban kénytelen feladni korábbi életstílusát és leszállni a fellegekből, amikor kilakoltatják. Egy befolyásos üzletember, Anıl által vezetett startup cégnél kap állást, akivel hamarosan szövevényes kapcsolatba keveredik.

A saját utadon az amerikai romantikus drámák mintájára épít, de mindezt a török kultúra jellegzetes stílusjegyeibe ágyazza. A szériában szereplő Ozan Dolunay-t és Ahsen Eroğlut hazájukban igazi sztárként tisztelik.

A Netflix katalógusában csaknem ötven török dráma szerepel. Ezek közül néhány kiemelkedőbb A szabó és a Fatma, amely egyre több nézővel szeretteti meg a török sorozatok világát.

A Csoda a 7-es cellában című sorozat, amelyet a Netflix egyik legszívszorítóbb drámájaként harangoztak be, a 2020 márciusi statisztikák alapján több héten át szerepelt a Netflix top 10-es listáján.

A saját utadon elérhető a Netflixen.

romantikus

Merve a bohém életet választotta, de az viszont nem őt választotta. A kilakoltatással szembesülve új munkába kezd, és pikáns viszonyba keveredik a főnökével. több»