Lassan egyre többet megtudni a Halálos iramban 10 stábjáról. A film forgatása jelenleg Londonban folyik, és múlt héten derült ki, hogy csatlakozik a gonoszok táborához Alan Ritchson is. Most pedig egy újabb színész csatlakozásáról érkeztek hírek, ráadásul ő egy korábbi visszatérő.

Scott Eastwood (igen, annak a bizonyos Eastwoodnak a fia), még a 2017-es %273729R%-ban bukkant fel először. Egy szigorúan szabálykövető ügynököt alakított, aki állandóan a Kurt Russell által játszott befolyásos és titokzatosa Mr. Nobody, avagy Mr. Senki nyomában loholt. Éppen ezért hívták őt Little Nobodynak, vagyis Kis Senkinek.

Az ő karaktere a jelek szerint a tizedik részben is szerepelni fog, azt viszont nem tudni, hogy ezúttal is csak egy lesz a megannyi mellékszereplő közül vagy esetleg ezúttal fontosabb szerepe lesz. Ez már csak azért is érdekes kérdés, mert egyelőre nem tudni, hogy Kurt Russell visszatér-e. Ha nem, akkor nem kizárt, hogy Little Nobody veheti át egykori főnöke szerepét.

A Halálos iramban 10 egyre gyarapodó színészgárdája nem akármilyen neveket tud felmutatni. Ha csak az új arcokat nézzük, akkor kiemelendő Jason Momoa és Brie Larson csatlakozása. A régiek közül szinte mindenki visszatér, így Vin Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Nathalie Emmanuel a jók, Charlize Theron a rosszak oldalán.