A horror két kortárs nagymestere, James Wan és Jason Blum egyesítették erejüket, hogy az év egyik horror csúcspontjával ajándékozzák meg a borzongás megszállottjait: január 11-től a mozikban az Éjszakai merülés

A M3GAN alkotóinak új horrorja Rod Blackhurst és Bryce McGuire 2014-es rövidfilmjének adaptációja, a nagyjátékfilmes változat írói és rendezői feladatait is McGuire látja el.

Az Éjszakai merülés középpontjában a Waller család áll, amelynek tagjai az apa, Ray (Wyatt Russell), az anya, Eve (Kerry Condon), a tinédzser lány, Izzy (Amélie Hoeferle) és a kisfiú, Elliot (Gavin Warren). A család egy új házba költözik, ahol van egy medence, ami kezdetben remek kiegészítőnek tűnik. Ray, a degeneratív betegségben szenvedő egykori baseball-játékos, aki korábban a profi ligában játszott, azt tervezi, hogy a medencét fizikoterápiára használja majd, és reméli, hogy a gyerekek és barátaik számára is szórakoztató hely lesz. A medence azonban sötét titkot rejt.

A film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Wyatt Russell (Monarch: A szörnyek hagyatéka), Kerry Condon (Better Call Saul), Amélie Hoeferle (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) és Gavin Warren (A győztes lelenc csapat). 

Ha kedvet kaptál hozzá, a mozijegy megvásárlása előtt ajánljuk a figyelmedbe a magyar szinkronos előzetest idelent.

horror | thriller

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»