Nem jött be Johnny Depp jogi csapatának terve

Napról napra közelebb kerülünk Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalásának végéhez, de még mindig nem lehet megjósolni, végül milyen végkimenetele lehet az ügynek. A legújabb hírek szerint a minap a színész ügyvédei kisebb kudarcot vallottak, de valójában csak egy rutinnak mondható dologról van szó.

Johnny Depp képviselői ugyanis beadtak egy indítványt a bíróságon, amelyben Amber Heard volt férje elleni 100 millió dolláros követelését próbálták meg megsemmisíteni. Arra hivatkoztak, hogy a színésznő egy olyan állítás miatt perelte be volt férjét, amely valójában nem is tőle, hanem ügyvédjétől, Adam Waldmantól származtak.

Csakhogy a bíróság ezt az indítványt elutasította, mivel úgy ítélte meg, hogy elegendő bizonyíték van arra, hogy Adam Waldman Johnny Deppel egyeztetve és az ő képviseletében tette azokat a kijelentéseket. Így az erre irányuló támadásukat a bíróság elutasította.

Az eset valójában egyáltalán nem példa nélküli, ugyanis a hasonló perek során rendszeresen nyújtanak be ilyen jellegű indítványokat a felek, de a bíróság ezek döntő többségét el szokta utasítani. Vagyis csak a nagyon indokolt esetekben jöhet be egy-egy ilyen próbálkozás.