Népszerű az HBO Maxon: Rákaptak a magyar nézők erre 90%-os drámai vígjátékra

Ray Romano 2022-ben megjelent első nagyjátékfilmes rendezése, a Valahol Queensben hatalmas kritikai elismerést váltott ki, jelenleg pedig az HBO Maxon is az egyik legnézettebb tartalomnak számít a hazai előfizetők körében.

Merthogy Romano filmje jelenleg a második helyet foglalhatja el a platform népszerűségi listáján. A Laurie Metcalf, Jennifer Esposito, Sebastian Maniscalco, June Gable, Ray Romano, P. J. Byrne és J.C. MacKenzie főszereplésével készült produkció Leo Russo történetét meséli el, aki Queensben él feleségével, Angelával, és félénk, de tehetséges fiukkal, Sticksszel. A férfi meglehetősen egyszerű és nyugodt családi életet alakított ki, miközben a saját vállalkozásában dolgozik, amelyet apjával és öccsével együtt vezetnek.

Stick előtt azonban rövidesen egy hatalmas lehetőség kínálkozik a középiskolai kosárlabdacsapatban, Leo pedig bármire képes, hogy segítse fiát, bár lehet, hogy ezúttal túl messzire ment.

A Valahol Queensben a Rotten Tomatoes portálon 90 százalékot kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 92 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség 88 százalékra értékelte a Mafabon.

A film tehát elérhető az streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Leo és Angela Russo egyszerű életet élnek Queensben, körülvéve zsarnokoskodó olasz-amerikai családjukkal. Amikor kiderül, hogy a fiuk, "Sticks" sikeres lehet a középiskolai... több»