Netflix: Adam Sandler sci-fivel jelentkezik, itt a Spaceman kedvcsináló előzetese

Adam Sandler ezúttal űrhajós lesz a Johan Renck rendezésében készült Az űrhajós című filmben, amely a Netflixen debütál majd, és amelyből most kaptunk is némi ízelítőt.

A történet szerint Jakub magányos küldetést teljesít a naprendszer peremén, és már szinte semmi reményt sem érez arra, hogy felesége odahaza vár rá. Kétségbeesetten próbálja rendbe hozni a dolgokat feleségével, Lenkával, ebben pedig egy titokzatos lény lesz a segítségére, akire az űrhajójában bukkan rá.

A Spaceman forgatókönyvét Colby Day és Jaroslav Kalfar fejlesztették, a film további főszerepeiben Sandler mellett pedig Carey Mulligan, Paul Dano, Isabella Rossellini, Kunal Nayyar, Sinead Phelps és John Flanders lesznek láthatók.

A tervek szerint a Az űrhajós jövő év márciusában debütál majd a streamingszolgáltatón, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | kaland | sci-fi

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»