Netflix: Arnold Schwarzenegger visszatért, itt a Fubar előzetese

A Netflix közzétette az első beharangozó előzetest a Terminátor sztárjának, Arnold Schwarzenegger közelgő akció-vígjátéksorozatához, amely a Fubar címet viseli.

"Bárhová megyek, az emberek mindenhol azt kérdezik, hogy mikor fogok egy újabb nagy akcióvígjátékot csinálni, mint a Két tűz között. Nos, itt van" - mondta Schwarzenegger egy nyilatkozatban. "'Fubar' szétrúgja a segged és megnevettet - és nem csak két órán keresztül. Egy egész évadot kapsz."

A Fubar bemutatja, mi történik, amikor egy apa és lánya rájönnek, hogy egész kapcsolatuk hazugságra épült, és hogy mindketten CIA-ügynökök. Ahogy ők ketten egyesítik erőiket, a nyolc epizódból álló sorozat a családi dinamika témáit mutatja be humorral, akcióval és természetesen kémekkel.

A Fubar a színész, a korábbi kaliforniai kormányzó, testépítő és akció-ikon első tévésorozata, melynek premierje május 25-én lesz a Netflixen. Nézd meg az előzetest idelent.

65 Fubar  (2023)

akció | kaland | thriller

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»