A Netflix úgy döntött, hogy nem újítja meg a 18+-os Totál KO című akció-vígjátéksorozatot egy második évaddal, annak ellenére, hogy hat héten át a Top 10-ben volt az angol nyelvű sorozatok között a platformon, adta hírül a Deadline.

A sorozatot a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége mögött álló Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Josh Heald készítette, és egy Las Vegas-i elit különleges egységet követett nyomon, akiknek meg kellett akadályozni egy bomba robbantást.

Bár szemre sikernek tűnhet a sorozat, a nézettség és a költségek egyensúlya azonban valószínűleg nem volt kielégítő a Netflix számára.

Mindeközben az alkotók folytatják együttműködésüket a Netflixszel a Cobra Kai utolsó évadán és a lehetséges spin-offokon.

Ha lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»