Netflix: Itt a következő nagy dobás, elindult a béta teszt

A múlt hét folyamán számoltunk be arról, hogy a Netflix a következő nagy dobására készül, ám ezúttal nem egy új sorozattal vagy filmmel rukkoltak elő.

A streamingszolgáltató ugyanis egy új játékvezérlő alkalmazást indított el, amellyel a platform felhasználói élményét kívánja javítani. A Netflix már elérhetővé is tette az új szolgáltatást, igaz, csupán korlátozott előfizetők számára, hogy teszteljék azt. 

“2021 óta, amikor a mobiljátékokat is hozzáadtuk a Netflixhez, arra összpontosítottunk, hogy nagyszerű játékélményt teremtsünk tagjaink számára. Ma megtesszük az első lépést, hogy a játékok minden olyan eszközön játszhatóvá váljanak, ahol tagjaink a Netflixet élvezik - tévéken, számítógépen és mobilon” - nyilatkozta Mike Verdu, a Netflix játékért felelős alelnöke.

A teszt fázisban az Oxenfree és a Molehew's Mining Adventure játékok támogatják az új szoftvert. Verdu korábban azt is leszögezte, hogy az új szolgáltatással nem a konzoljátékok piacára kívánnak betörni, hanem a felhasználók számára szeretnének egy teljesebb körű élményt biztosítani.