A Netflix jelenlegi egyik legnépszerűbb sorozata A Bridgerton család, de vajon emlékszel-e, hogy ki is játszotta az eddigi két évadban a család hatodik leánya, Francesca Bridgertont? Nem tudod hirtelen felidézni, sőt, még a karakter se nagyon van meg? Semmi gond, a hiba nem a te készülékedben van.

Francesca Bridgertont az első és a második évadban is Ruby Stokes alakította. Az, hogy alig emlékszel rá, nem véletlen: az első évadban csak epizódszerep jutott neki, alig-alig lehetett látni, a másodikban pedig az első részek után szó szerint nyomtalanul eltűnt. De ennek is megvan a maga magyarázata, amiről Chris Van Dusen, a sorozat show-runnere rántotta le a leplet.

Ruby Stokes ugyanis párhuzamosan forgatta A Bridgerton család második évadát és egy másik netflixes sorozatot, az egyelőre még be nem mutatott Lockwood & Co.-t. És mivel utóbbihoz már korábban aláírta a szerződését, egyértelmű volt, hogy az a projekt elsőbbséget élvez. Így, amikor a két forgatás ütközött, a színésznőnek mennie kellett a másik sorozaton dolgozni.

Hogy a jövőben ilyen probléma ne fordulhasson többet elő, a sorozat készítői új színésznőt kerestek Francesca szerepére. A választásuk Hannah Doddra esett, aki tehát a harmadik és negyedik évadban már akár sokkal többet is szerepelhet majd, mint elődje. Ez már csak azért is fontos lehet, mert ha a készítők szorosan követik a sorozat alapjául szolgáló regényeket, akkor bizony a hatodik évadban már pont Francesca Bridgerton lesz a középpontban. Feltéve, hogy eljut addig a sorozat…