Netflix: Már ősszel visszatér a sikersorozat az 5. évaddal, itt az előzetes

Még több drámát, romantikát és izgalmat ígér a Netflix idén szeptemberben visszatérő sorozatának, a Virgin River ötödik évada, amelyhez előzetes is érkezett.

A sorozat a címadó Virgin River észak-kaliforniai városka lakóinak mindennapjait követi, köztük Hope polgármesterének (Annette O'Toole), orvosának, Docot (Tim Matheson), bártulajdonosának (Martin Henderson), ápolónőjének (Alexandra Breckenridge) és szakácsának (Colin Lawrence) történetét.

A folytatásban Mel úgy dönt, hogy karrierjével szemben az anyaságot válassza, ám ez hatalmas felelősséggel és kockázattal jár, Preacher életében pedig felbukkan egy új szerelem. Új kapcsolatok és szívszorító búcsúk…ezekre mindenképpen számíthatunk a folytatásban, a város lakóinak pedig egy pusztító erdőtűzzel is meg kell birkózni, de ahogy az előzetesben is elhangzik: “Virgin River fel fog támadni hamvaiból!”.

A sorozathoz új showrunner is érkezett  Patrick Sean Smith személyében, aki saját elmondása szerint hatalmas elszántsággal és büszkeséggel vágott bele a munkálatokba. A az ötödik évad első tíz epizódja szeptember 7-én debütál majd, míg további két ünnepi tematikájú epizód november 30-tól lesz elérhető.

A Virgin River sorozat közvetlenül elindítható a Mafabos adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfietésetek a szolgáltatónál.