Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Totál KO, amely alig néhány nappal a premier után a legnépszerűbb sorozat lett a platformon a hazai előfizetők körében.

A széria egy elit különleges alakulat történetét követi, akik meghiúsítanak egy halálos fenyegetést Las Vegasban, majd piával, drogokkal és szexszel ünnepelik meg a sikert. Másnap azonban azzal kénytelenek szembesülni, hogy a bomba nem volt valódi, a valódi veszély pedig továbbra is fennáll.

A Totál KO valójában a kultikus 24 és a Másnaposok hangulatát idézi meg, így akcióból, feszültségből és humorból bőven kijut a nézőknek. A Rotten Tomatoes portálon mindössze 47 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 78 százalékra értékelték a Josh Heald, Jon Hurwitz és Joel Novoa rendezésében készült produkciót. A hazai nézők pedig 68 százalékot adtak rá a Mafabon.

A Totál KO tehát már elérhető a Netflixen, a főszerepekben pedig Virginia Madsen, David Costabile, Shelley Hennig, Clive Standen, Nick Zano, C. Thomas Howell, Lori Petty és Carl Lumbly láthatók. A sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»