Nézd meg a Páncélba zárt szellem első öt percét!

Egyre közeleg a Scarlett Johansson főszereplésével forgatott kultikus anime adaptációja. A Paramount most egy közel öt perces filmrészlettel rukkolt elő, és talán nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk, az adatpáció eséllyel pályázhat majd az év legnagyobb sikerfilmjének címére.

Egyre meggyőzőbb képsorok érkeznek a Páncélba zárt szellemhez. Már az első kedvcsináló is pillanatok alatt képes volt megindézni az eredeti anime hangulatát, melyből most újabb, közel öt perces ízelítőt is kapunk.

A film történetének főhőse egy kyborg rendőrnő, aki a Section 9 elit katonákból álló egységgel az oldalán felveszi a harcot a cyberbűnözőkkel, akik szabotálni akarják a Hanka Robotics mesterséges intelligencia kifejlesztésére irányuló kutatását.

A produkció rendezői székét Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) foglalhatja el. Páncélba zárt szellem idén március 30-án debütál a hazai mozikban. 

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattinva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több tucat új fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.