2017.03.22   szerző: hp   hozzászólások: 0

Egyre közeleg a Scarlett Johansson főszereplésével forgatott kultikus anime adaptációja. A Paramount most egy közel öt perces filmrészlettel rukkolt elő, és talán nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk, az adatpáció eséllyel pályázhat majd az év legnagyobb sikerfilmjének címére.

Nézd meg a Páncélba zárt szellem első öt percét!

Egyre meggyőzőbb képsorok érkeznek a Páncélba zárt szellemhez. Már az első kedvcsináló is pillanatok alatt képes volt megindézni az eredeti anime hangulatát, melyből most újabb, közel öt perces ízelítőt is kapunk.

A film történetének főhőse egy kyborg rendőrnő, aki a Section 9 elit katonákból álló egységgel az oldalán felveszi a harcot a cyberbűnözőkkel, akik szabotálni akarják a Hanka Robotics mesterséges intelligencia kifejlesztésére irányuló kutatását.

A produkció rendezői székét Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) foglalhatja el. Páncélba zárt szellem idén március 30-án debütál a hazai mozikban. 

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattinva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több tucat új fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.