71 Disznó  (2021)

Valószínűleg mindenki talál a közvetlen környezetében olyan embert, aki a legbizarrabb ízekért is teljesen odáig van, nincs ezzel másként maga Nicolas Cage, aki egy friss interjú során elárulta, mi is a kedvenc “csemegéje”.

Némi túlzással talán állíthatjuk, hogy csakugyan egy nem mindennapi párosításról van szó, ezt pedig maga Cage sem tagadja, számára ugyanis sokkal inkább egy érzelmi kapcsolódásról van szó, amikor egy lezárt forgatás után meglátogatja a KFC étteremláncot, ahol vödör sült csirkét rendel.

“9 éves voltam, amikor az édesapám egy vödör sült csirkével és egy üveg pezsgővel tért haza, a két íz kombinációja pedig egyszerűen felejthetetlen a számomra” - mondta a színész, majd pedig hozzátette, hogy szinte hagyományszerűen fogyasztja ezt az ételkombinációt valahányszor véget ér egy forgatás, persze azt fontosnak tartotta leszögezni, hogy ő maga sosem adna alkoholt egy 9 éves gyermeknek.

Nem volt ez másként Pig esetében sem, amelyben Cage történetesen egy visszavonult séfet alakít, aki szarvasgomba vadászattal tölti az idejét, egyetlen társa pedig egy malac, akit váratlanul elrabolnak tőle.

Cage azt is elárulta, hogy lényegében imád állatokkal együtt dolgozni, amelyek sokkal meghatározóbb tapasztalattal bírnak a számára. A színész arról is beszélt, hogy noha saját magát nem tartja nagy szakácsnak, szívesen készít tenger gyümölcseit tésztával, amelyhez van is egy saját receptje.

“A legtöbb ismerősömnek alighanem ízlik is a főztöm, amire rendkívül büszke is vagyok” - jegyezte meg Cage.