A horror paródia, amiben Nicolas Cage meg akarta ölni a gyerekeit

A Szörnyszülők elvileg vígjáték, de annak elég sötét. Mindenesetre, ha lemaradtál volna róla, egy esélyt érdemes lehet adni neki.

A film még a 2017-es Torontói Filmfesztiválon debütált, de a Nicolas Cage nevével fémjelzett produkcióra még hosszú ideig várniuk kellett a színész rajongóinak. A Szörnyszülők erős horror paródiát ígért, és a legtöbben azt várták, hogy ez a produkció nem Cage utóbbi években készült nagyon is felejthető (sokszor pedig kimondottan rossz) filmjeinek sorát bővíti majd.

A direktori széket az elsőfilmes Brian Taylor foglalhatta el, aki például a Jason Statham nevével fémjelzett Crank - Felpörgetve-filmek társrendezőjeként szerzett tapasztalatot, míg a további szerepeket  Lance HenriksenSelma BlairAnne Winters ás Olivia Crocicchia alakítják.

A sztori faék egyszerűségű, de bőven van benne potenciál. Egy férj és a felesége rejtélyes oknál fogva megőrülnek, és tomboló pszichopatákká válnak, akik meg akarják ölni a gyerekeiket.

Érdemes lesz félretenni az előítéleteinket, a film ugyanis kimondottan pozitív visszhangra talált a kritikusok körében, amiről a RottenTomatoes 85 százalékos értékelése is árulkodik.

A Szörnyszülők a hazai mozikba sajnos nem jutott el, de DVD-n itthon is megjelent.

horror | thriller | vígjáték

Egy álmos kertvárosban kitör a tömeghisztéria, amikor ismeretlen okokból a szülők saját gyermekeiket kezdik el lemészárolni. Carly Ryan (Anne Winters) és öccse, Josh (Zackary... több»