Bár Nicolas Cage jövője egyelőre kérdéses a Pókember-univerzumban, annyi bizonyos azonban, hogy az Ál/Arc folytatásában visszatér majd.

“Úgy gondolom, hogy a Ál/Arc 2 egy olyan folytatás, amely sok csavarral és ‘kiszámíthatatlansággal’ kecsegtet majd” - nyilatkozta a színész a Collider magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy a második részben Castor Troy és Sean Archer gyermekei is szerepet kapnak.

“Majdnem olyan, mintha az utódok gondolatát is belevennénk, és azt, hogy Castornak és Seannak gyerekei lesznek, és ezek a gyerekek felnőnek, akkor olyan lesz, mint egy háromdimenziós sakk” - mondta Cage, aki szerint ettől csak még összetettebbé válik majd a cselekmény.

Kétségtelen, hogy jelenleg Cage nagy visszatérésének vagyunk szemtanúi manapság, hiszen a színész a jövőben a The Old Way és a Renfield és a Butcher's Crossing című produkciókban lesz látható.

85 Ál/Arc  (1997)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a... több»