NYERJ páros mozijegyet Ryan Reynolds új filmjére, a Free Guy-ra!

Te is az elsők között szeretnéd látni Ryan Reynolds pazar kritikai fogadtatású akció-vígjátékát, a Free Guy-t? Akkor csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

Az eddigi vélemények alapján Shawn Levy új filmje a Free Guy piszkosul nagyot robbanhat a mozikban. Ryan Reynoldstól persze nem is számítunk másra, és az eddigi kritikák is épp ezt igazolják.

A történet főhőse, Guy ,(Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által írt kódnak köszönhetően, melyet a Free City kiadója, Antoine (Taika Waititi) helyezett el a játékban,  rájön, hogy ő csak egy erőszakos, a GTA és a Fortnite ötvözésének is beillő Free City című videojáték karaktere. Nem elég, hogy öntudatra ébredése felforgatja addigi nyugodt hétköznapjait, de amikor kiderül, hogy a játékot le akarják állítani a fejlesztők, nagy elhatározásra jut: egy avatárral megkísérli megmenteni a világát.

Hogyan csatlakozhatsz a játékhoz?

 Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgod, mint jövő hét keddig írni egy véleményt a Mafab.hu bármelyik filmes vagy sorozatos adatlapján az általad legutóbb látott filmről vagy szériáról, és automatikusan bekerülsz a játékba. Határidő: 2021. augusztus 10., 10:00 óra. A nyertessel emailben vesszük fel a kapcsolatot.

A játékban bárki részt vehet, a nyeremény pedig beváltható országszerte a Kultik Mozihálózat bármelyik pontján (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Terasz, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki).

Sok sikert kívánunk!

73 Free Guy  (2021)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által... több»