Az utóbbi időben felröppent néhány híresztelés azzal kapcsolatban, hogy a Marvelnél egy kissé visszavesznek a tempóból, így a jövőben sokkal kevesebb új megjelenésre számíthatnak a franchise rajongói mind a mozikban, mind pedig a Disney+-on.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a stúdió félretenné azokat a projekteket, amelyeknek az előkészületeivel előrehaladtak, így azzal kapcsolatban is napvilágot a Wonder Man sorozat stábjához egy újabb sztár csatlakozott a Fear the Walking Dead szériából ismert Demetrius Grosse személyében, aki a történet főgonoszát, Eric Williamst alakítja majd.

A sorozat címszerepében Yahya Abdul-Mateen II lesz látható. Simon Williams egy feltörekvő hollywoodi kaszkadőr, aki képességeivel jó ügyet kíván szolgálni, míg testvére, Simon egy másik utat választ.

A munkálatokban rendezőként részt vesz  Destin Daniel Cretton, aki korábban a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját készítette a jövőben pedig ő rendezi a Bosszúállók: A Kang-dinasztia filmet. A Wonder Man további szerepeiben pedig Lauren Glazier és Ben Kingsley, lesznek láthatók.