Ő lehet az új Harley Quinn a Joker-univerzumban

Ahogy a Marvel moziverzumnak is megvannak a maga fix színészei egy adott karakterhez, pont úgy nem szokás a DC filmekben egy színészre hagyni egy-egy ikonikus szereplő megformálását. Így lehet, hogy csak Batman bőrruciját már legalább féltucatnyian húzhatták magukra. És így lehet, hogy Harley Quinn szerelmi őrületét a jövőben új színésznő játszhatja el.

A legfrissebb hírek ugyanis arról számolnak be, hogy a Joker: Kétszemélyes téboly-ben Rooney Mara játszhatja el az ikonikus szerepet. Nem sokkal később aztán kiderült, hogy nem ő szerepel a Warner Bros. kívánságlistáján, hanem a nővére, Kate Mara. Ez pedig pontosan azért érdekes, mert a Jokert zseniálisan megformáló Joaquin Phoenix nemrégiben jegyezte el kedvesét – Rooney Marat. A Joker: Kétszemélyes téboly története pedig épp a két karakter – Joker és Harley Quinn – románcát bontaná ki az eredettörténet folytatásaképp. Harley Quinn, mielőtt a bűnözés cukin őrült hercegnőjévé nem vált, egy egyszerű pszichiáter volt, aki az Arkham elmegyógyintézetben dolgozott. Itt találkozott Jokerrel, aki előbb a páciense lett, ám apránként teljesen behálózza őt, a nő pedig szerelembe esik az őrült bűnözővel. Segít neki megszökni az intézetből és ketten meglehetősen nagy rumlit rendeznek Gotham városában.

Egy ilyen történetben pedig természetesen lesznek intimebb jelenetek, amelyek egy leendő sógornőjelölttel különös pikantériát kaphatnak. De persze profi színészekről beszélünk, így egy ilyen apróság elméletileg nem okozhat gondot egyiküknek sem…

Egyébként nem Kate Mara neve az egyetlen, amely szerepel a Harley Quinn szerepére kinézettek kalapjában. Arról viszont nincs hír, hogy a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban és a hamarosan mozikba kerülő Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) filmben őt eljátszó Margot Robbie is benne van-e.