A Disney hamarosan útjára indítja a streaming szolgáltatását, melynek egyik húzóneve lehet a Bosszúállók hősének önálló szériája.

Bár ezzel le kell mondania az esélyről, hogy saját mozifilmet kapjon, a Jeremy Renner által alakított Sólyomszemtől még biztosan nem kell elbúcsúznunk a Bosszúállók: Végjáték után, ugyanis a karakter önálló minisorozat főhőse lesz a hamarosan elstartoló Disney+-on.

Bár a stúdió nem erősítette meg a dolgot, a Variety tényként kezeli a hírt, és már azt is tudni vélik, hogy a sztori arról szól majd, miként képezi ki Sólyomszem az utódját, Kate Bishopot.

Arról, hogy a történet a Végjáték előtt vagy után játszódik majd, egyelőre nincsenek információk, így arról sem, hogy Renner vajon visszatér-e még valamelyik Marvel mozifilmben.

Nem Sólyomszem az első karakter, aki saját szériát kap a Disney streaming szolgáltatásában. Tavaly óta tudjuk, hogy Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), Loki (Tom Hiddleston), a Tél katonája (Sebastian Stan) és Sólyom (Don Cheadle) is hasonló módon folytatja tovább a szereplését a Marvel univerzumában, és természetesen az összes esetben az eredeti szereplők térnek vissza a karakterükhöz.

A Marvel legújabb szuperhősfilmje, az előzetes jegyeladásokkal már most rekordokat döntögető Bosszúállók: Végjáték április 25-től látható a magyar mozikban.