2019.04.15   szerző: csd   hozzászólások: 0

A minap érkezett meg frissen a Episode IX első előzetese, amely máris izgalmas rejtélyeket harangoz be a film cselekményével kapcsolatban.

Palpatine szenátor újra visszatér a Star Wars IX-ben

A videó során végig Mark Hamill narrációját halljuk Luke Skywalkerként, amely során elhangzik egy igencsak kulcsfontosságúnak tűnő mondat: „Örökre veled leszünk…Valójában senki sem ment el.”

Bár az előzetesből kiderül, hogy a nézők egyik kedvence Lando Calrissian szerepében újra visszatér Billy Dee Williams, a nagy rejtély mégsem ez. A videó végén egy nevetés lehet ismerős a rajongók számára, és egyáltalán nem tévednek azok, akik felismerni vélik az egykori Palpatine császár, azaz Darth Sidious hangját.

Az előzetes hivatalos bemutatóján ráadásul maga az uralkodó megformálója, Ian McDiarmid is feltűnt, így nagy valószínűséggel csakugyan visszatérhet majd a kilencedik epizódban. A kérdés csupán az, hogy ha mindez valójában így lesz, hőseink miként is szálnak majd szembe az egyik leghatalmasabb sith erejével.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A messzi-messzi galaxis történetének utolsó fejezete, mellyel végleg lezárul a kilenc epizód során felépített Skywalker-saga.  több»